Cant Test game using NW.js

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Jan 08, 2016 11:43 pm

This is not really a bug per say but since the latest version plus latest NW.js beta I cannot test my project.
It runs fine if I use chrome instead.
With other projects NW.js runs fine though. Anyone having the same issue?

I'm trying to figure out what plugin might be causing this.

Thanks in advance!
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Sat Jan 09, 2016 6:48 am

which version of C2 are you on?
B
81
S
27
G
14
Posts: 1,111
Reputation: 14,523

Post » Sat Jan 09, 2016 8:39 am

FraktalZero wrote:This is not really a bug per say but since the latest version plus latest NW.js beta I cannot test my project.
It runs fine if I use chrome instead.
With other projects NW.js runs fine though. Anyone having the same issue?

I'm trying to figure out what plugin might be causing this.

Thanks in advance!


What version of C2 and NW.js are you using?

As stated in the r220 release notes HERE, you will need to be using r217 or better to use the latest NWjs, which can be found HERE.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
75
Posts: 5,145
Reputation: 53,195

Post » Sat Jan 09, 2016 11:38 am

Latest version for both r220 and latest NW.js
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Sat Jan 09, 2016 11:44 am

FraktalZero wrote:Latest version for both r220 and latest NW.js


I've had no issues yet with the latest C2 and NW.js.

Have you tried any of the built-in examples and do they work?

What non-standard plugins (if any) are you using?

Any chance of creating a simple .capx that shows the problem and putting the link here for us to try?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
75
Posts: 5,145
Reputation: 53,195

Post » Sat Jan 09, 2016 1:59 pm

Exactly, thats the problem, I tried a simplified version with same plugins and no problem at all. Its simply my project that seems to refuse to work with NW.js
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Sat Jan 09, 2016 2:13 pm

Anything when run in debug?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
75
Posts: 5,145
Reputation: 53,195

Post » Sat Jan 09, 2016 2:26 pm

Here is a link with a previous cleaned up project:
https://drive.google.com/file/d/0B27TG57JCwl_TDI5RGRQS0N3Rjg/view?usp=sharing

I can test with Chrome no problem at all but not with NW.js. The latest version that seems to work is NW.js v0.13.0 alpha 5
So far the problem is found only on my project. If I create a new project everything works fine.

@zenox98
No, nothing on debug either.

If it can help, someone already reported NW.js staying open after closing game on the task manager. nw appears as listed in the task manager but window refuses to open.

Thanks in advance!
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Sat Jan 09, 2016 2:54 pm

I tested in latest firefox, and exported as NWjs and tested.

Both worked, although I had to press a button on the joypad first before the character would move, but this is normal, as far as I can tell from the manual.

No processes are being left open for me.

Did you say you are using the latest NW.js from HERE which is v0.13.0 beta 2?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
75
Posts: 5,145
Reputation: 53,195

Post » Sat Jan 09, 2016 3:32 pm

Yes, that version.
And I can test on browser but cant using nw.js.
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: caad8user, Digitalarray, Maurilio Pedro, Proxymity and 2 guests