Can't use simulate platform-> Jump

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Sep 18, 2014 4:06 pm

Hi,

My events are system every tick-> player-> simulate control->Jump. Doesn't work
If I change simulate control to left It works.

IS this a bug or?
[size=200]1. Best Construct 2 course :HERE.10$!

2. 155 games source codes for sale on scrira store 12,86$each. PM me if interested to speed up the uploading process.
[/size
B
32
S
8
G
4
Posts: 149
Reputation: 3,715

Post » Thu Sep 18, 2014 4:11 pm

Try to set events:
player - is on floor -> simulate control jump
This works for me ;)
B
32
S
7
G
4
Posts: 398
Reputation: 4,591

Post » Thu Sep 18, 2014 4:12 pm

I know, if I use some conditions it works , if I use this with variable it doesn't..
[size=200]1. Best Construct 2 course :HERE.10$!

2. 155 games source codes for sale on scrira store 12,86$each. PM me if interested to speed up the uploading process.
[/size
B
32
S
8
G
4
Posts: 149
Reputation: 3,715


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Cojoyo and 9 guests