Canvas object not working?

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 16, 2012 2:48 pm

Hello, I'm not sure what I am doing wrong when ever I insert a canvas object into my project it fails to load anything into the browser. However using the example off the plugin section of the forum it seems to work fine!

Anyone know what I am doing wrong?
B
2
G
1
Posts: 13
Reputation: 476

Post » Thu Feb 16, 2012 5:23 pm

Post a capx, it should just work when added to a project.
B
79
S
24
G
52
Posts: 4,725
Reputation: 39,713

Post » Thu Feb 16, 2012 7:51 pm

ahh, no worries now figured out the problem I had a missing file in my plugins directory, re-downloaded and it works now. Thanks for the offer of help though.
B
2
G
1
Posts: 13
Reputation: 476


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 23 guests