Cap bug that can be reproduced

For questions about using Classic.

Post » Sat Sep 27, 2008 9:55 pm

1. Open cap (play around and comment the game)
2. Create a 640x480 sprite or 320x200 sprite in the "Background" layer
3. Try to start a new game (going into the in-game menu and pressing space")
4. Crash
5. Save the cap
6. Close/reopen construct
7. Open cap again
8. Delete background (not layer, the sprite you added before)
9. Create any sprite in the Background layer
10. Same problem

http://upload.namelezz.net/downloader.p ... last15.rar
B
2
S
2
G
5
Posts: 512
Reputation: 2,674

Post » Sun Sep 28, 2008 9:47 am

I tried it and i cant reproduce that bug.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Sun Sep 28, 2008 10:23 am

I wasn't able to reproduce this either. Sorry.
B
2
S
2
G
5
Posts: 391
Reputation: 2,432

Post » Sun Sep 28, 2008 11:22 am

That's because new Construct release fixed it :D

It works for me, now.
B
2
S
2
G
5
Posts: 512
Reputation: 2,674


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests