Cap bug that this time can be reproduced (REALLY)

For questions about using Classic.

Post » Sun Sep 28, 2008 1:49 pm

http://upload.namelezz.net/downloader.p ... Bugged.rar

Bugs in this cap :
[quote:u4ngxeb6]Happened to my friend :
1. Start cap (not debug)
2. Press space
3. Crash[/quote:u4ngxeb6]
[quote:u4ngxeb6]Happened to my friend :
1. Debug cap
2. Press space
3. Crash[/quote:u4ngxeb6]
[quote:u4ngxeb6]Happens to me :
1. Start cap (not debug)
2. Press space
3. Click lvl 1
4. Play a bit around
5. Press R (restart layout)
6. Crash[/quote:u4ngxeb6]
[quote:u4ngxeb6]Happens to me :
1. Debug cap
2. Crash :roll: (without doing anything)[/quote:u4ngxeb6]

My friend is on XP SP1
I am on Vista SP1

I would like Ashley to take care of this with an Hotfix, I want to continue my project...
B
2
S
2
G
5
Posts: 512
Reputation: 2,674

Post » Sun Sep 28, 2008 2:06 pm

Layout changing related bug ><'. I've it after few restarts (3, sometimes after 10, sometimes none at all).
B
6
S
3
G
6
Posts: 219
Reputation: 3,013

Post » Sun Sep 28, 2008 2:22 pm

[quote="BROO":19zdjwlm]Layout changing related bug ><'. I've it after few restarts (3, sometimes after 10, sometimes none at all).[/quote:19zdjwlm]


Yes but this happens every time, it's not occasional.
B
2
S
2
G
5
Posts: 512
Reputation: 2,674

Post » Sun Sep 28, 2008 3:01 pm

I can't reproduce any of the bugs in 0.97.5...
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Sun Sep 28, 2008 4:35 pm

[quote="Ashley":21kpg6qk]I can't reproduce any of the bugs in 0.97.5...[/quote:21kpg6qk]

Weird. I'm on another computer now, with XP without any service pack and when I press R multiple times, sometime it closes (but this seems to be a known bug)...

The only bug from the list I experienced is when I try Debug, and then press Space and click on 1, it crashes. Could you look into that, ashley?
B
2
S
2
G
5
Posts: 512
Reputation: 2,674


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests