Cap Crash

For questions about using Classic.

Post » Thu Mar 20, 2008 4:24 am

Now, in my archive .cap, open the message box:
[url:3tqzp3ri]http://img386.imageshack.us/my.php?image=capcrashbu0.png[/url:3tqzp3ri]
The little time, it's not crashed.
I use Windows Vista Home Premium.

Sorry, my english is bad D:
B
2
G
4
Posts: 46
Reputation: 1,142

Post » Thu Mar 20, 2008 11:30 am

[quote="Thommason":1amq0oyf]Now, in my archive .cap, open the message box:
[url:1amq0oyf]http://img386.imageshack.us/my.php?image=capcrashbu0.png[/url:1amq0oyf]
The little time, it's not crashed.
I use Windows Vista Home Premium.

Sorry, my english is bad D:[/quote:1amq0oyf]

I already reported it 2 topics before you, check them before reporting.
B
2
S
2
G
5
Posts: 512
Reputation: 2,674

Post » Thu Mar 20, 2008 2:32 pm

actually, it's not that obvious that you posted it, and there are a LOT of topics to look through were Thommason to try and look through them :P
B
2
S
2
G
5
Posts: 293
Reputation: 2,236

Post » Thu Mar 20, 2008 10:13 pm

Jeez, no prizes for being first to find a bug folks (otherwise I'd have a lot of prizes right now!). I'm working on a solution for these cap crashes.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,574


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests