change controllers?

Get help using Construct 2

Post » Wed Dec 28, 2011 2:17 pm

Are you able to change the controllers? so that you jump with another button than "shift"?
B
8
S
3
G
2
Posts: 101
Reputation: 2,065

Post » Wed Dec 28, 2011 2:20 pm

There's no control mapping right now. You currently can only do the:

On Shift Pressed -> Simulate Control Jump
B
58
S
15
G
11
Posts: 632
Reputation: 13,325

Post » Wed Dec 28, 2011 2:21 pm

ok well I want to jump with "space" well I'll try
B
8
S
3
G
2
Posts: 101
Reputation: 2,065

Post » Wed Dec 28, 2011 2:22 pm

Oh yeah shift is bad sorry :D
B
58
S
15
G
11
Posts: 632
Reputation: 13,325

Post » Wed Dec 28, 2011 2:32 pm

haha well hope they change it sometime :)
B
8
S
3
G
2
Posts: 101
Reputation: 2,065

Post » Thu Dec 29, 2011 1:10 am

Ehehe Shift doesn't make any sense. Much better would be Z or space.
B
58
S
15
G
11
Posts: 632
Reputation: 13,325

Post » Thu Dec 29, 2011 10:35 am

Yeah it would :D
B
8
S
3
G
2
Posts: 101
Reputation: 2,065


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Anna Nehves Br, divsyntax, volumetv and 12 guests