Changing mouse position and computer resolution

Get help using Construct 2

Post » Sun Sep 22, 2013 12:29 am

Hello!

I noticed there's no way to change neither mouse cursor position nor the computer resolution. Since my game would really need those features, is it possible to make them available through plugins?

Thanks!
Winstratos on:

Twitter
Facebook
Tumblr
B
12
S
5
G
1
Posts: 23
Reputation: 1,602

Post » Sun Sep 22, 2013 2:26 am

You would normally change them outside of the game?
B
45
S
15
G
73
Posts: 2,007
Reputation: 43,396

Post » Mon Sep 23, 2013 5:28 pm

I don't see any reason at all to change the resolution of the screen.. since you can just change the resolution of the game and such... but OK. You don't have to change the position of the mouse.. rather the position of the "mouse" ;)

Let me show you what I mean :D
https://dl.dropboxusercontent.com/u/21151675/examples/movemouseexample.capx
B
12
S
2
G
4
Posts: 78
Reputation: 3,327

Post » Mon Sep 23, 2013 7:17 pm

However to move the "mouse" with the mouse after you made it move... I don't know how to do. Move the cursor relative to the mouse(?) I actually don't know...
B
12
S
2
G
4
Posts: 78
Reputation: 3,327

Post » Mon Sep 23, 2013 8:24 pm

@plinkie

Sorry, I didn't understand :(

@superwifibattler

I'm trying to make a game for desktop, so I think it would look more professional to be able to change the computer resolution since it slows down on older computers using higher resolutions.

As for the mouse, thanks for the example! But there's still this problem you pointed on your second post!


Thanks for the replies guys! :)
Winstratos on:

Twitter
Facebook
Tumblr
B
12
S
5
G
1
Posts: 23
Reputation: 1,602


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: adamebastin, plinkie and 9 guests