Changing preview tab in Google Chrome

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Sep 13, 2012 3:49 pm

Hey there, first post here,

I am getting a Javascript Error when i try to change active preview tab (just clicking another tab) in Google Chrome.

Screenshot
Capx file

B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 610

Post » Thu Sep 13, 2012 6:35 pm

I can't reproduce any issue in Chrome 21, is there anything else you have to do to make the problem occur?

Are you using r103.2?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Thu Sep 13, 2012 9:57 pm

Yeap! It was r103.2. When i try with r95, everything's fine.
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 610

Post » Fri Sep 14, 2012 12:09 am

I am using r103.2, and everything works fine. Can you provide any extra information about the problem? For example does it do it on other computers or just yours? What about if you try other browsers?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Sat Sep 15, 2012 7:06 pm

I think capx file (r103) of the project contains information about the problem. But i can't figure out how it happens. I'm facing with the error when trying with Google Chrome 16 and Chromium 19. By the way, Firefox 13 works fine.

I setup same layout using r95 and the problem dissapear in every browser that i tried. Possibly, r103.2 will work fine too.
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 610

Post » Mon Sep 17, 2012 2:13 pm

Can you try with Chrome Canary (currently version 23) and let me know if there's still a problem there? Also, do you have any Chrome extensions/addons installed and if so does disabling them fix it?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Mon Sep 17, 2012 6:02 pm

I just update r103 (beta) to r103.2 (stabil release) and the problem solved. Tested with both Chrome Canary and Chrome 13. Thank you!

fehmi2012-09-18 04:08:03
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 610


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests