Changing prop. of multiple objects at once - Crash

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Dec 14, 2011 10:37 pm

Problem Solved: Well after installing the newest revision (R72 I believe) for 64bit, it works without crashing. Thanks again guys for all your help!

Old Topic Info;
Revised Issue (Much bigger issue):
So after some more testing, if I select more than one object and change properties of it (such as opacity, etc) the whole program crashes. This is pretty frustrating as I don't want to change these each for every object.
I'm not sure if it has anything to do with the fact that I'm using the 64bit version of C2 or the fact that I'm still using the free version (about to upgrade).

Old Topic:
First off, I love the program, you guys are awesome!

Bug - Whenever you select multiple physics objects and try to change the friction/density(haven't tried other properties) the program will crash. If you do each separate, it's fine.

System Specs;
Alienware Aurora
Win 7 - 64bit
NVIDIA GeForce GTX 590
I7 CPU
6GB Ram

Thanks for reading.DoubleElite2011-12-16 04:05:12
B
16
S
3
G
5
Posts: 43
Reputation: 3,880

Post » Wed Dec 14, 2011 11:15 pm

I can't reproduce any problem: I opened the 'Physics - basics.capx' file in the example directory, selected 3 of the shields, and set density to 2. It worked fine. I'm on Win7 64-bit too. Can anyone else reproduce?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Thu Dec 15, 2011 12:08 am

Try doing the same but on the "Physics - rolling platform", I should've stated that in the OP. However I just tried it on the level you tested on it still crashes... I'm running the 64bit version(free) of C2. I'm about to upgrade when I get a chance, would there be a difference? Could that be why it's crashing?
Upon further testing this happens on every level (new or old).

EDIT: Updated topic with my revised issue. Please read.DoubleElite2011-12-15 02:08:47
B
16
S
3
G
5
Posts: 43
Reputation: 3,880

Post » Thu Dec 15, 2011 3:44 am

I can't reproduce this at all, I can always change properties with multiple objects just fine. I'm on the 64-bit version too. I've never heard anyone else having this issue... not sure what to do about it. Maybe try installing the 32-bit one and see if that works?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Thu Dec 15, 2011 4:32 am

The 32bit programs works, so I'll just stick to using it. Is there a huge difference between how your program utilizes 32bit vs 64bit? I'm going to try to download the 64bit again, maybe something went wrong with the install.
Thanks for your help Ashley!DoubleElite2011-12-15 04:33:19
B
16
S
3
G
5
Posts: 43
Reputation: 3,880

Post » Thu Dec 15, 2011 7:49 pm

Tried on win 7 pro 64-bits, c2 r71 64 bits, and I can't seem to be able to reproduce the bug either (tested on basic and rolling platformer, both works).

New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Fri Dec 16, 2011 12:26 am

Alright, well don't worry about it guys, the 32bit works. Thanks anyways, most companies don't usually take the time to help everyone. I'm glad you guys aren't one of those. Keep up the great work!DoubleElite2011-12-16 00:27:39
B
16
S
3
G
5
Posts: 43
Reputation: 3,880

Post » Fri Dec 16, 2011 12:27 am

Yep, works here too. W7 64-bit, C2 64-bit
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Post » Fri Dec 16, 2011 4:04 am

Well after installing the newest revision (R72 I believe) for 64bit, it works without crashing. Thanks again guys for all your help!
B
16
S
3
G
5
Posts: 43
Reputation: 3,880


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests