Character select and level select

Get help using Construct 2

Post » Fri Oct 17, 2014 8:35 pm

How can I set it up when a player picks a character it will spawn that character inside the level you select? Also when I cast my bullet while hold movement key the character just slides without walking animations. I added .capx
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
7
Posts: 51
Reputation: 370

Post » Fri Oct 17, 2014 11:20 pm

Maan! :D you make a game with 9 players and 8 levels :o ,,and You do not know...how....Maaan! :D
...it's too late tonight (1:20 ), but tomorrow I will send you some suggestions...
B
67
S
24
G
7
Posts: 1,518
Reputation: 11,072

Post » Fri Oct 17, 2014 11:24 pm

Ok thank you
B
7
Posts: 51
Reputation: 370

Post » Sat Oct 18, 2014 5:30 am

warrior1988 wrote:How can I set it up when a player picks a character it will spawn that character inside the level you select? Also when I cast my bullet while hold movement key the character just slides without walking animations. I added .capx


I have modified your capx to select a green character, Ill post in a second :D
B
12
S
2
Posts: 57
Reputation: 799

Post » Sat Oct 18, 2014 5:33 am

warrior1988 wrote:How can I set it up when a player picks a character it will spawn that character inside the level you select? Also when I cast my bullet while hold movement key the character just slides without walking animations. I added .capx


https://www.dropbox.com/s/nc0f80mzrarhcsp/character_select.capx?dl=0

here you go, its in the drop box. You basically needed to do the same thing you did for playerBlue, but for each player, create the global variables, etc... you'll see!
B
12
S
2
Posts: 57
Reputation: 799

Post » Sat Oct 18, 2014 5:44 am

Message: warrior1988 is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
p0tayters wrote:
warrior1988 wrote:How can I set it up when a player picks a character it will spawn that character inside the level you select? Also when I cast my bullet while hold movement key the character just slides without walking animations. I added .capx
here you go, its in the drop box. You basically needed to do the same thing you did for playerBlue, but for each player, create the global variables, etc... you'll see!



Thank you :) Can you pm your e-mail?
B
7
Posts: 51
Reputation: 370

Post » Sat Oct 18, 2014 5:47 am

warrior1988 wrote:
p0tayters wrote:
warrior1988 wrote:How can I set it up when a player picks a character it will spawn that character inside the level you select? Also when I cast my bullet while hold movement key the character just slides without walking animations. I added .capx
here you go, its in the drop box. You basically needed to do the same thing you did for playerBlue, but for each player, create the global variables, etc... you'll see!



Thank you :) Can you pm your e-mail?

Sure NP
B
12
S
2
Posts: 57
Reputation: 799

Post » Sat Oct 18, 2014 12:13 pm

... some suggestions...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
67
S
24
G
7
Posts: 1,518
Reputation: 11,072

Post » Sat Oct 18, 2014 9:17 pm

korbaach wrote:... some suggestions...



Korbaach send me a pm of your email please you're amazing.
B
7
Posts: 51
Reputation: 370

Post » Sat Oct 18, 2014 9:57 pm

Okay, no problem...( google translate is my friend :lol: )

Meanwhile animation repaired...Instance Variable and Every tick..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
67
S
24
G
7
Posts: 1,518
Reputation: 11,072

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests