ClickBox for buttons become broken.

For questions about using Classic.

Post » Wed Oct 08, 2008 9:07 pm


The above picture is the positioning within the layout.


This picture is from when the screen is resized to 1280x1024.
The skew becomes more drastic the larger I make the screen.

Does this happen for everyone else on this cap?

As an additional error, if you click on the OK button and try to click on the custom button, it just won't happen.

Also, why is there no repositioning of stock buttons?
B
2
S
2
G
4
Posts: 136
Reputation: 1,722

Post » Thu Oct 09, 2008 4:58 am

Nobody else has this problem? :(
B
2
S
2
G
4
Posts: 136
Reputation: 1,722

Post » Thu Oct 09, 2008 6:31 am

If it's breaking like that then it's a bug and you should submit a bug report.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Thu Oct 09, 2008 1:34 pm

I'm more concered with what is going on in your taskbar down there... either you are swirling out your open porn windows, or you have some seriously weird Windows issues. :/

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Thu Oct 09, 2008 1:53 pm

Hehe, you know it is possible to unswirl images in photoshop...

Not that I care to spend the time doing it just to see what you're hiding, I'm just saying ;)
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Thu Oct 09, 2008 6:24 pm

I wanted to know if it happened to other people when they ran the .cap file so that I don't report a bug that is exclusive to myself only. Ergo I wanted people to download and see.

And I blurred out the window because it was a chat window where someone's username was displayed.
B
2
S
2
G
4
Posts: 136
Reputation: 1,722

Post » Fri Oct 10, 2008 12:23 am

Okay, well I'm not exactly sure what you want us to try out... I'm changing the window size and measuring how far the button moves?
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Fri Oct 10, 2008 2:40 am

Clearly I have no been as descriptive as I should be.

Okay, here goes: On the picture I have highlighted what counts as the actual area you can click the button. The graphic however is moved out of the area that you can actually click the button.

If you start from the bottom of the button on the highest screen setting it doesn't show itself as being "rolled over" until you are at least half way up the button as the red box shows.
B
2
S
2
G
4
Posts: 136
Reputation: 1,722

Post » Fri Oct 10, 2008 2:55 am

And this is from changing the window size to a larger size?

I'm only asking because I can't recreate this problem.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Fri Oct 10, 2008 3:17 am

Place your mouse pointer's tip on or below the blue line when in 1280x1024. Does the button change states?

B
2
S
2
G
4
Posts: 136
Reputation: 1,722

Next

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests