'Clone' feature doesn't keep all of the originals properties

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Sep 22, 2014 2:40 pm

Hi guys,

So it's caught me out a few times. I've right clicked on an object in projects panel and selected 'clone'. However the new object doesn't always share all of the originals properties. For example I cloned a sprite with the wrap behavior set to wrap to viewport. The clone has the default option of wrap to layout.

I've noticed this problem on sprite fonts as well.

Just checking this is a valid issue before I report it as a bug. Thoughts?

Kind regards,
Wyrm
ImageImageImageImageImage
B
19
S
5
G
1
Posts: 614
Reputation: 2,542

Post » Mon Sep 22, 2014 2:57 pm

Happenned to me as well. It is annoying.
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
52
S
22
G
18
Posts: 2,122
Reputation: 17,093

Post » Mon Sep 22, 2014 3:27 pm

Ok, I will report it.
ImageImageImageImageImage
B
19
S
5
G
1
Posts: 614
Reputation: 2,542

Post » Mon Sep 22, 2014 11:27 pm

Can reproduce it here too. Seams like clones resets to the default behavior values when created from Project Bar
B
15
S
3
G
3
Posts: 93
Reputation: 1,466


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Fireche and 12 guests