clone layout

New releases and general discussions.

Post » Thu Jun 11, 2009 3:19 pm

Bring this feature back, it's a godsend and it's not in 99.3. The last build i saw it in was 98.9. It worked great, and was a main feature for creating new levels quickly and efficiently.
B
41
S
8
G
9
Posts: 1,219
Reputation: 8,064

Post » Thu Jun 11, 2009 4:02 pm

I didn't realise it had gone! I think Rich should look into that, since he re-did the project bar in 0.9.
Scirra Founder
B
386
S
229
G
87
Posts: 24,207
Reputation: 191,602

Post » Thu Jun 11, 2009 4:19 pm

It was over worked and took a break. Should be back on duty soon.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: pokerman8 and 1 guest