Cloud Problem

Post » Fri Jun 02, 2017 3:51 pm

Every Time I try to save or open a project. I got this error :

Image
B
11
S
3
G
2
Posts: 9
Reputation: 1,693

Post » Fri Jun 02, 2017 5:44 pm

@SatoKato could you check the console to see if there are any errors there? Anyone else seeing this? I made some adjustments to google drive for this release but all seems to be working for me.
Scirra Employee
B
5
S
2
Posts: 124
Reputation: 871

Post » Fri Jun 02, 2017 6:12 pm

Same problem here
B
11
S
1
G
1
Posts: 42
Reputation: 1,461

Post » Fri Jun 02, 2017 10:07 pm

Same problem here as well. I almost always have to repeatedly click to refresh when trying to access Google Drive through C3 (no problems when doing this through Chrome or the desktop app), but today I can't get it to connect at all. I'll check to see if this has been written up yet and submit a bug report if not.
B
38
S
11
G
2
Posts: 46
Reputation: 3,916

Post » Fri Jun 02, 2017 10:30 pm

OK, I didn't see it in the bug database so I've written this up here: https://github.com/Scirra/Construct-3-bugs/issues/431. Please add any comments to the bug report if you have more information that would be useful. For example if you're having this problem with OneDrive or Dropbox it would be good to tell them about it - I've only been using Google Drive.
B
38
S
11
G
2
Posts: 46
Reputation: 3,916

Post » Sat Jun 03, 2017 12:22 am

Onedrive and dropbox work fine, only google drive has issue. Left console log info at bug report.
B
10
S
3
G
1
Posts: 9
Reputation: 1,167

Post » Sat Jun 03, 2017 12:39 am

I have got the problem with OneDrive and Google Drive ( I don't have a Dropbox account).
B
11
S
3
G
2
Posts: 9
Reputation: 1,693

Post » Sat Jun 03, 2017 11:03 am

Same problem here

i hope will be fix soon

thanks
B
10
S
3
Posts: 15
Reputation: 707

Post » Sun Jun 04, 2017 7:12 pm

I'm having the same problem, i hope they fix it soon, it's one of the best features.
Image
B
39
S
14
G
2
Posts: 120
Reputation: 3,454

Post » Sun Jun 04, 2017 11:13 pm

I also can confirm.
Tried on multiple devices (two PCs, one Mac, and one Android), clearing saved content on Chrome for *.construct.* and still nothing.
B
62
S
21
G
1
Posts: 24
Reputation: 4,346

Next

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest