CocoonJS Deploy your games as native mobile apps

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue May 08, 2012 5:53 pm

Not available for the free edition though. Would be nice to have a trial to see how well it works before we make a decision on whether or not to purchase.
ImageImage
Mr. Green - Platform/puzzle game out now!
B
24
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 3,325

Post » Tue May 08, 2012 6:14 pm

oh, dear lord ! i just want my Html5 game run smooth on mobile device, it's a great new, come on cocoon.
B
50
S
12
G
7
Posts: 259
Reputation: 10,371

Post » Tue May 08, 2012 6:23 pm

If only it would come out in the next release!
.... oh wait.
Image Image
B
161
S
48
G
91
Posts: 7,358
Reputation: 67,271

Post » Tue May 08, 2012 11:35 pm

Anyone tested it?
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Tue May 08, 2012 11:41 pm

I've had Space Blaster running fairly smoothly in it, but it had some issues mentioned in the changelog. We're going to be working closely with Ludei to get everything going more smoothly over the next few releases.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed May 09, 2012 12:21 am

So far I haven't managed to get a anything working on it other than an extremely simple .capx that simply displays a sprite. :( I haven't managed to come up with a pattern yet.
Moderator
B
88
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,432

Post » Wed May 09, 2012 1:16 am

Space blaster works smoothly?
That's amazing!
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Wed May 09, 2012 1:49 am

I just tried it but I'm just getting a black screen with fps:>1000 showing in the upper left corner of the display screen. Maybe it's because I'm trying to host my zip file on Dropbox. The CocoonJS loader is unzipping, and loading it correctly but just a black screen. I think I will try uploading the zip file to my payed hosting server to see if that makes a difference. Wink2012-05-09 01:58:52
B
50
S
11
G
8
Posts: 479
Reputation: 9,911

Post » Wed May 09, 2012 2:24 am

@Wink - I don't think it'll make a difference, that's the same thing that happened on my tests as well, and I was hosting it on a paid server.
Moderator
B
88
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,432

Post » Wed May 09, 2012 2:34 am

Yep, your right Arima I just tried it with the same result. I also tried an un-minified script version to see if that would make a difference but nope.
B
50
S
11
G
8
Posts: 479
Reputation: 9,911

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: pablo7 and 14 guests