CocoonJS export broken on r144 ?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Sep 14, 2013 5:14 pm

So I have this project that was working 100% on Ludei's CocoonJS Launcher for testing, but now with release 144 none of my projects work there. All I have is a black screen and the FPS bar, that shows stuff like 90fps.

Is anyone else having this problem?

Thanks in advance!
B
53
S
12
G
7
Posts: 133
Reputation: 9,405

Post » Sat Sep 14, 2013 9:39 pm

I have a similar problem with exporting my game to Scirra, it worked the night before with r143 though

http://www.scirra.com/arcade/example/7054/king-of-quests
B
3
Posts: 1
Reputation: 905

Post » Mon Sep 16, 2013 10:47 am

Yip, Have the exact same problem :(
All my previous projects worked just fine when exporting, but it seems the new 'Fix' for accelerated physics has just broken both standard and web based exports :( Hopefully they will fix it for the next update and spend less time on the debugger which is awesome
B
16
S
3
G
2
Posts: 62
Reputation: 3,225

Post » Mon Sep 16, 2013 12:08 pm

Every export is currently broken in r144.. Soon a hotfix will be released
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,555

Post » Mon Sep 16, 2013 10:49 pm

r144.2 is out and probably fixing everything!
Downloading now =)
B
53
S
12
G
7
Posts: 133
Reputation: 9,405

Post » Tue Sep 17, 2013 1:20 am

When preview via wifi using CocoonJS launcher I got Jquery error at the start screen but if I export to CocoonJS zip file and test on the phone it is ok. Did anybody else having the same problem ?

Using R144.2 , have to revert back to R143.
B
84
S
24
G
14
Posts: 391
Reputation: 12,658

Post » Tue Sep 17, 2013 2:11 am

I am having a Java problem on CocoonJS export, something about it not installed in my computer depite the fact that, well, it is. But works just fine on my phone.
B
53
S
12
G
7
Posts: 133
Reputation: 9,405


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests