Command To Detect Browser Game Is Played On?

Get help using Construct 2

Post » Fri Feb 15, 2013 7:10 pm

Command To Detect Browser Game Is Played On?

Hi,

About done with my 1st "Construct 2" game.

I've started to test the game on multiple browsers.
Game runs 100% on Google Chrome and Mozilla FireFox,
but Windows 8 Internet Explorer 10 has no audio or WebGL.

Is there a method to see what Internet browser is being used?
(want to display a message for IE users to tell them IE sucks)

Thanks!

JeZ+Lee
B
11
S
3
G
4
Posts: 105
Reputation: 2,950

Post » Fri Feb 15, 2013 8:47 pm

You can do it using some FPS input
( IE is rather slow with HTML5 )

For example
If fps > 30
- Continue
If fps < 30
- Display a IE error message

You might need to test the fps input in your game to find the difference between Chrome , Mozilla and IE

Cheers !Whiteclaws2013-02-15 20:48:01
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Fri Feb 15, 2013 8:49 pm

Hi,

There is no command to see what browser is being used?

JeZ+Lee
B
11
S
3
G
4
Posts: 105
Reputation: 2,950

Post » Fri Feb 15, 2013 8:56 pm

In the Browser plugin, the expression "Name", "UserAgent", and even a combination of those.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Fri Feb 15, 2013 9:12 pm

Woops :P , Never saw those ones
Sorry for making your life harder :D
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Fri Feb 15, 2013 9:27 pm

[QUOTE=Kyatric] In the Browser plugin, the expression "Name", "UserAgent", and even a combination of those.[/QUOTE]Hi,

Thanks, I check out the Browser plugin.
My question is if I use a plugin can I still upload to the SCIRRA Arcade site?

Thanks!

JeZ+LeeJeZLee2013-02-15 21:28:56
B
11
S
3
G
4
Posts: 105
Reputation: 2,950


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: kamens503 and 17 guests