Completely broken for me now

All closed bug reports are moved here.

Post » Mon Apr 03, 2017 5:34 pm

Won't load at all since updating.

Uncaught TypeError: window.getImportDocument is not a function
at Function.ǃx.ǃj (/r15/main.js:2)
at /r15/main.js:2
ǃx.ǃj @ /r15/main.js:2
(anonymous) @ /r15/main.js:2


Edit: It seems this may have been due to a bad upgrade, I had to force a hard refresh a few times until it loaded and told me it updated. Now it works.
Last edited by liamdawe on Mon Apr 03, 2017 5:35 pm, edited 1 time in total.
B
4
S
2
G
5
Posts: 346
Reputation: 2,417

Post » Mon Apr 03, 2017 5:34 pm

Same here.
Image
B
30
S
9
G
3
Posts: 171
Reputation: 3,329

Post » Mon Apr 03, 2017 5:55 pm

The latest release was broken for a short time. All is good now.
Scirra Employee
B
10
S
5
G
2
Posts: 147
Reputation: 2,356

Post » Mon Apr 03, 2017 6:34 pm

@DiegoM Works, but account login broken?
Image
B
30
S
9
G
3
Posts: 171
Reputation: 3,329

Post » Mon Apr 03, 2017 6:50 pm

In the interests of full disclosure, it remains broken for me.

This is at 18:49:49 UTC.

I've cleared cache, and relaunched.

Still broken.

-john
B
16
S
4
G
1
Posts: 19
Reputation: 1,372

Post » Mon Apr 03, 2017 6:53 pm

jgordos wrote:In the interests of full disclosure, it remains broken for me.

This is at 18:49:49 UTC.

I've cleared cache, and relaunched.

Still broken.

-john


I'm dumb. I cleared cache... but not Chrome's cache... my default is still Edge (work work work).

-john
B
16
S
4
G
1
Posts: 19
Reputation: 1,372

Post » Mon Apr 03, 2017 6:57 pm

@gameglaux

Yeah, login is not working right now.
Scirra Employee
B
10
S
5
G
2
Posts: 147
Reputation: 2,356


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest