Construct 0.95 released (old)

New releases and general discussions.

Post » Tue May 20, 2008 4:21 pm

[quote="PixelRebirth":1gdga99l]I discovered a problem with the particles object. When you place a sprite close to a particle object it will adapt the sprites color. Remove the sprite or place it out of the screen and the color is back to the properties settings.

Try it...[/quote:1gdga99l]
Sorry to tell you this but i dont have this problem.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Tue May 20, 2008 4:37 pm

So the particle spray always stays yellow(fade to red) for you Doppel and doesn't turn to redish/purple similar to the sprite?

My first guess then is that it's somehow graphics card related. I already tried it on another computer here with the same result.

Does anyone have the same problem?
B
21
S
6
G
10
Posts: 1,024
Reputation: 7,445

Post » Tue May 20, 2008 5:02 pm

Works normally here too - I released a hotfix for the Particle object's rendering shortly after release, so if you have it enabled, restarting Construct should automatically download the update. The same shouldve happened for the Light object.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Tue May 20, 2008 6:16 pm

[size=50:2mh5ud4b]Absolutely awsome update! However, to use the dynamic lights in a good way you should be able to use it in combination with the multiply effect, and in that way create dynamic "real" light. When i use multiply in combination with the light object it *ucks up everything.[/size:2mh5ud4b]

Edit:Ignore. Stupid post.
B
8
S
2
G
5
Posts: 744
Reputation: 3,288

Post » Tue May 20, 2008 10:58 pm

[quote:37xhgiot]I released a hotfix for the Particle object's rendering shortly after release, so if you have it enabled, restarting Construct should automatically download the update.[/quote:37xhgiot]

[quote:37xhgiot](it should prompt to update on starting Construct).[/quote:37xhgiot]

Construct didn't prompt to update. So I guess I don't even have those hotfixes... am I missing an option to manually update (check for updates just tells me that I have 0.95).
B
21
S
6
G
10
Posts: 1,024
Reputation: 7,445

Post » Wed May 21, 2008 6:13 am

firewall
B
3
S
2
G
4
Posts: 322
Reputation: 2,119

Post » Thu May 22, 2008 12:40 pm

GREAT JOB! This is amazing!
B
2
S
1
G
5
Posts: 30
Reputation: 1,460

Post » Fri May 23, 2008 1:01 pm

Hello all :)

ok, so I have installed new version of construct, great update. Everything worked fine until i run microsoft's visual studio (2003). since then construct keeps giving me error messages upon load, "Error loading C:\Program Files\Scirra\Construct\Plugins\8DirMov.csx (998) - this plugin may not be available!" and after like fifty of them it starts, but said plugins are not available in construct. What can I do to make it work? After reinstalling construct and checking "run construct" upon installation (at the end) everything works fine until next construct run. So when I want to run construct I have to reinstall it everytime :) help please!

edit: after uninstalling visual studio, construct still behaves as above :(
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Fri May 23, 2008 3:09 pm

If it works the first time, then breaks, that doesn't sound like Construct's fault, I think something is wrong with your computer... perhaps antivirus software is intefering?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Fri May 23, 2008 4:50 pm

[quote="Ashley":2iiiums1]If it works the first time, then breaks, that doesn't sound like Construct's fault, I think something is wrong with your computer... perhaps antivirus software is intefering?[/quote:2iiiums1]
It's not antivirus' fault. Only thing that was changed since construct was working fine was installing visual studio. since then construct won't load except loading right from the construct's last installation page when installator asks if I want to run construct after installation. Construct runs fine, until I close construct and try to run it again.
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests