Construct 0.95.2 released

New releases and general discussions.

Post » Mon May 26, 2008 10:22 pm

Great work, ps. date is wrong on frontpage says 10th april hehe.
B
3
S
2
G
5
Posts: 301
Reputation: 2,302

Post » Mon May 26, 2008 11:15 pm

Ah, thanks, lol... copy/paste FTL :(
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Tue May 27, 2008 12:19 am

thanks for the great update, now construct runs fine for me (the visual studio problem guy ;)
I have a question though. it's about setting a colour filter where you can choose from colour palette or choose your own colour. well this does not work for me, when i press the "set color" button i get the message "an unsupported operation was attempted". I think it has something to do with non-english environment which I work on. the set color button is "Ustaw kolor" in my version of windows / construct (polish one) and I think it does not work because of that. I also noticed that sometimes pixel shader effects don't preview correctly, text object with blur horizontal + blur vertical + hdr tonemapping in particullar previews correctly until save / reload. then the text object with these pixel shader effects preview blurry. but again great update and keep up the good work! cheers
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Tue May 27, 2008 10:49 am

Version 1 getting ever so closer! I'm so excited I think I might pee my pants :shock:
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Wed May 28, 2008 10:01 pm

It's amazing how fast Construct is getting stable !
I'd say Construct is now 85% stable, in contrast with the about 50% of the versions before 0.90.

Wonderful work !
B
3
S
1
G
5
Posts: 40
Reputation: 1,580

Post » Thu May 29, 2008 3:39 am

Awesome :)!!!
B
2
G
4
Posts: 57
Reputation: 1,164

Post » Mon Jun 02, 2008 9:08 pm

Just downloaded construct, but i can't seem to get it working properly. Upon starting Construct i get many upon many of error messages before construct loads with an apparent lack of objects/plugins to make anything with! Error codes all look like this [but different plugin]:

[code:2peip9de]Error loading C:\Program Files\Scirra\Construct\Plugins\8DirMov.csx (998) - this plugin may not be available![/code:2peip9de]

I gues its a problem with the plugins - however that file is available in the specified directory.

I'm running:
Windows Vista [could be the problem? lol...]
Dual Core 2.66ghz
2Gb RAM
Plenty of hard drive space :)

Also its running as admin in XP compatability mode...
B
1
G
4
Posts: 4
Reputation: 1,033

Post » Mon Jun 02, 2008 9:25 pm

Does it happen if you reboot and start Construct for the first time that boot? Sounds like it might've crashed and not released all the plugins from memory.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Tue Jun 03, 2008 9:09 am

Yeah happens every time, and i've tried a fresh install aswell :[
B
1
G
4
Posts: 4
Reputation: 1,033

Post » Tue Jun 03, 2008 12:23 pm

It's a long shot, but could you try installing this, rebooting and trying again?

I've read that file does not visually do anything after you double click it, but that it will have taken effect anyway (it looks like you double click and nothing happens). Alternatively you can unzip it in winzip and extract a bunch of DLL files from it, which might work if you dump them in the Construct.exe directory.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests