Construct 0.96.2 released

New releases and general discussions.

Post » Wed Jul 09, 2008 8:41 pm

[size=150:2iypjtjk]Download 0.96.2 now[/size:2iypjtjk]

A small update to fix some bugs introduced by the 0.96 release, and some additional changes.

Don't forget you can help support Construct's development by donating, via the button on the main page.

Here's the changelog:

Animator
- [FIX] Cannot remove all frames using delete key
- [FIX] Importing frames now doesn't remove old ones
- [FIX] Crash importing certain bitmaps
- [FIX] Crash adding angles in some cases
- [CHANGE] Redesigned the Import Frames dialog, made several usability changes

Behaviors
- [ADD] Get travelled distance to Bullet Behavior, set/get accuracy

Event Sheet Editor
- [FIX] Crash inline editing, when '(' was used

General
- [FIX] Texture issue (#2012572)
- [FIX] Crash with families when objects in them were gone

Layout Editor
- [FIX] Crashes undoing properties, and undoing object creation (#2003697)
- [FIX] Undo and redo no longer trigger when the editor doesn't have input focus

Picture editor
- [FIX] Polygon tool crash (#2005600)
- [FIX] Reverted a change which didn't work on some graphics cards, and caused crashes/instability.

Plugins
- [FIX] Crash in HTTP
- [FIX] Layout object showing a previous layout was not working

Runtime
- [FIX] Triggers not triggering when used with a family
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed Jul 09, 2008 8:51 pm

ty so much
B
3
S
2
G
4
Posts: 322
Reputation: 2,119

Post » Wed Jul 09, 2008 8:58 pm

Thanks Ashley ;)
I love you

EDIT: Why you archives setup file into ZIP?
B
6
S
3
G
7
Posts: 138
Reputation: 3,547

Post » Thu Jul 10, 2008 12:46 am

Hi, I'm new at the forum.

I was working on a project in Construct 0.96 and then I've downloaded 0.96.2 release and I've an issue with it. When I try to load it in this new release, Construct crashes.. so I can't actually work on my project with the new build of the product!

Can you help me please :) ?
Thanks
B
1
G
4
Posts: 3
Reputation: 1,031

Post » Thu Jul 10, 2008 2:49 am

Ah wonderful!
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Thu Jul 10, 2008 5:38 am

Thank you !! Now Picture Editor works with my Geforce FX !! :D
B
2
G
4
Posts: 14
Reputation: 1,078

Post » Thu Jul 10, 2008 6:48 am

It's nice to have my bugs fixed within days, as opposed to yelling at clickteam for months. :)

Thanks. I'm able to work pretty smoothly like this.
B
12
S
4
G
4
Posts: 238
Reputation: 2,426

Post » Thu Jul 10, 2008 10:04 am

[quote="Peter June":zs69qzpq]Hi, I'm new at the forum.

I was working on a project in Construct 0.96 and then I've downloaded 0.96.2 release and I've an issue with it. When I try to load it in this new release, Construct crashes.. so I can't actually work on my project with the new build of the product!

Can you help me please :) ?
Thanks[/quote:zs69qzpq]

Hey there,

Is this just an issue with a .cap you've previously made, or when loading any .cap?

If it's the former, e-mail the cap to ashley@scirra.com, or upload it, and it'll get looked at and hopefully the bug fixed.

Thanks
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Thu Jul 10, 2008 11:46 am

[quote="Peter June":1w0lq8gd]Hi, I'm new at the forum.

I was working on a project in Construct 0.96 and then I've downloaded 0.96.2 release and I've an issue with it. When I try to load it in this new release, Construct crashes.. so I can't actually work on my project with the new build of the product!

Can you help me please :) ?
Thanks[/quote:1w0lq8gd]

I also had this problem.
Solution:
Don't open .cap file from "Recent Documents" - use "Open"
This problem disappeared ;)
B
6
S
3
G
7
Posts: 138
Reputation: 3,547

Post » Thu Jul 10, 2008 3:33 pm

Updates seem not to help me. My application is still dead for no reason:
http://www.ferror.net/temp/buggy.zip
B
5
S
2
G
8
Posts: 53
Reputation: 3,222

Next

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests