Construct 0.99.42 released (stable)

New releases and general discussions.

Post » Sun Aug 23, 2009 1:16 pm

I have a little issue with the 'objects' bar (the one that sits in between the layout editor and the 'Properties' bar).
When I right-click in the objects-bar, and select the menu-option 'show object tree', the object bar becomes gray, and no longer responds to any mouse clicks.
Is it me, or is it an issue with Construct?
B
4
G
3
Posts: 39
Reputation: 978

Post » Sun Aug 23, 2009 4:06 pm

Oh, by the way, Ashley, Davo and Rich, are you using ASSERT macro when developing? I don't know much about developing software of this scale, but I guess it'd help with bugs, especially if you left ASSERT on in unstable or non-final builds so the whole community would test the software with assert.
B
3
S
2
G
5
Posts: 263
Reputation: 2,201

Post » Sun Aug 23, 2009 5:21 pm

[quote="Vidar":61swgd5s]I have a little issue with the 'objects' bar (the one that sits in between the layout editor and the 'Properties' bar).
When I right-click in the objects-bar, and select the menu-option 'show object tree', the object bar becomes gray, and no longer responds to any mouse clicks.
Is it me, or is it an issue with Construct?[/quote:61swgd5s]
tis yet unimplemented feature, or so it was explained to me :|
kind of placeholder, nasty one at that
B
24
S
7
G
3
Posts: 138
Reputation: 2,795

Previous

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests