Construct 0.99.83 released (unstable)

New releases and general discussions.

Post » Tue Feb 23, 2010 7:06 pm

Check your pm's... don't want to derail the thread too bad ;)
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Wed Feb 24, 2010 2:11 am

Great release, but I'm getting an error with the bone movement plugin. "Failed to load plugin BoneMov.csx" Anyone else?
B
77
S
49
G
25
Posts: 346
Reputation: 17,409

Post » Wed Feb 24, 2010 12:38 pm

The Bone Movement working for me. :?
I am uploaded the bone mov. plugin files:
http://www.file-upload.net/download-229 ... s.rar.html
B
2
G
2
Posts: 30
Reputation: 710

Post » Wed Feb 24, 2010 6:26 pm

[quote="UberLou":1p513a4j]Great release, but I'm getting an error with the bone movement plugin. "Failed to load plugin BoneMov.csx" Anyone else?[/quote:1p513a4j]
Yep
You want to post it to the tracker?
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,347
Reputation: 66,749

Post » Wed Feb 24, 2010 6:29 pm

Sure, I'll do it. Just wanted to make sure I wasn't the only one getting the error.

Thanks for the upload Turok, but I wont be able to see if it works till tonight. Did you try that out Newt?
B
77
S
49
G
25
Posts: 346
Reputation: 17,409

Post » Wed Feb 24, 2010 6:37 pm

Ok cool, hopefully it's just something left out like the platform stuff, but you never know.
BTW yeah you can copy the old version, and it works fine.
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,347
Reputation: 66,749

Post » Mon Mar 01, 2010 12:45 am

I can't rename the controls I add on the "Application properties". Can anyone confirm this before I post it on the tracker?
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Post » Mon Mar 01, 2010 6:07 am

It does change the name, it just doesn't confirm the change in the Manage Controls panel. It show "Control1" but if you exit and look at the controls in the properties, the proper name will be there.

So yes, it looks like a bug.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Mon Mar 01, 2010 4:30 pm

Added to the tracker!
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Post » Tue Mar 02, 2010 5:53 am

Lol not to be too off topic or anything, but i just made the amazing revelation that if you close the objects bar, you cannot open it again.

While every other main bar has this nifty little button on the home tab for reopening it, the objects bar does not. (And theres no 'Reset all toolbars' option anywhere either)

It particularly sucks after you just set the objects bar to show the object tree and it crashes, so you figure you'll just close and re-open it. But noo... if you close it, it STAYS closed :/

Anyone else for a button to re-open the objects bar?
B
2
G
3
Posts: 20
Reputation: 890

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests