Construct 0.99.84 released (unstable)

New releases and general discussions.

Post » Thu Mar 11, 2010 7:37 pm

[quote:1l2kuypg]You can change the offset to a negative value.[/quote:1l2kuypg]
Changing to a negative value only make the shadow go up, changing its Y.
I want to flip it vertically, its a totally different thing...
B
22
S
7
G
5
Posts: 90
Reputation: 3,430

Post » Sat Mar 13, 2010 1:03 am

This release isn't updated with 0.99.82 features, isn't it?
B
2
S
1
G
3
Posts: 193
Reputation: 1,486

Post » Sat Mar 13, 2010 6:43 am

[quote="Metal_X":3o6woply][quote:3o6woply]You can change the offset to a negative value.[/quote:3o6woply]
Changing to a negative value only make the shadow go up, changing its Y.
I want to flip it vertically, its a totally different thing...[/quote:3o6woply]

I see, well then I would suggest using a dummy, and setting its dimensions to negative also.
Less drain on resources than an fx.
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,356
Reputation: 66,767

Post » Sat Mar 13, 2010 11:53 am

I just formatted my PC, and I was using 99.83 previously. How's this version, guys? Pretty stable too? Any steps back from the previous version?
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Post » Sat Mar 13, 2010 12:30 pm

[quote="gammabeam":2z2t4gxl]I just formatted my PC, and I was using 99.83 previously. How's this version, guys? Pretty stable too? Any steps back from the previous version?[/quote:2z2t4gxl]

It seems ok, but as always, best to keep the previous version you were using safe, just in case.
B
3
S
2
G
3
Posts: 628
Reputation: 2,531

Post » Wed Mar 17, 2010 10:11 pm

[quote="gammabeam":5qvv0t0p]I just formatted my PC, and I was using 99.83 previously. How's this version, guys? Pretty stable too? Any steps back from the previous version?[/quote:5qvv0t0p]

It seems to work fine.
B
2
G
2
Posts: 18
Reputation: 686

Post » Sun Mar 21, 2010 9:17 pm

I opened my 0.99.62-project in 0.99.84.
First thing that happened was: all objects with gravity fell through the "Bottom"-sprite.
(didn't happen in 0.99.62)

I checked if options (for example "solid" and "immovable") were changed. They weren't.
I added a 2nd Bottom sprite and suddenly it worked fine.
Deleted the now obsolete 2nd Bottom sprite and the problem isn't there anymore.

Just wanted to share this information.
B
16
S
5
G
7
Posts: 599
Reputation: 5,000

Post » Tue Mar 23, 2010 10:52 pm

There are new physics properties that were added since 0.99.62 that need to populate before physics will work properly. You can do it by just clicking on your physics objects so the Properties tab pops up and fills them in for you. Adding that extra sprite did nothing.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Wed Mar 24, 2010 12:03 am

yay this version works well when I add sprite and run game :)
(it was broken for me after 99.4, either xp sp3 or my card caused it)
B
24
S
7
G
3
Posts: 138
Reputation: 2,795

Post » Wed Mar 24, 2010 9:22 am

[quote="hellwalker":2kb4xmyq]yay this version works well when I add sprite and run game :)
(it was broken for me after 99.4, either xp sp3 or my card caused it)[/quote:2kb4xmyq]
That would be because your CPU doesn't support SSE2. 0.99.84 contains the fix that makes it work on such systems :)
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests