Construct 0.99.91 released

New releases and general discussions.

Post » Sun Jul 18, 2010 1:00 am

is it me or physic behavior dont seem to work ?
B
3
S
2
G
2
Posts: 136
Reputation: 1,347

Post » Sun Jul 18, 2010 1:59 am

1. Put a panel on the screen
2. Give it physics movement
3. Tick gravity
4....
5. PROFIT

But na, seems to work fine for me. I dont think we've changed it since the last few builds (I tried to update Box2d to the latest API, but now its having some problems with concave collisions).

Perhaps if you could describe the problem a bit more
B
4
S
2
G
5
Posts: 641
Reputation: 3,011

Post » Sun Jul 18, 2010 2:01 am

haha Kaos I knew somewhere out there I'd make someone happy by changing that :D

You have my mum to thank for fixing that. She told me to fix it :P
B
4
S
2
G
5
Posts: 641
Reputation: 3,011

Post » Sun Jul 18, 2010 2:06 am

Hmm thats weird, the model appeared to load absolutely fine for me.

I put both the model and the image in C:\

Then I told the 3d object to load C:\model.obj as its model, just like you did

And it didn't crash

Since it crashed in assimps viewer as well for you i'm guessing the problem is either with Assimp or something completely different. What OS are you using?
B
4
S
2
G
5
Posts: 641
Reputation: 3,011

Post » Sun Jul 18, 2010 2:46 am

Oh hey it's David! Hey darling, don't forget about my terrible performance crippling bug! :D

Great to see you guys getting real stuff done again. Thanks a bunch, I'll give this version a spin soon.
B
12
S
4
G
4
Posts: 238
Reputation: 2,426

Post » Sun Jul 18, 2010 7:00 pm

Good to hear, that it isn't a global bug. os is XP. I think that there must be my old hardware.
Anyway, good to hear that small numerics updates bringing big changes. 8)
B
2
G
2
Posts: 18
Reputation: 686

Post » Mon Jul 19, 2010 1:57 am

i reinstalled construct and now it work fine :D
B
3
S
2
G
2
Posts: 136
Reputation: 1,347

Post » Mon Jul 19, 2010 6:45 pm

Once construct reaches 1.0 I will happily reopen the construct community site

With the mass amount of changes I figured it may have not been a good time
B
2
G
3
Posts: 36
Reputation: 922

Post » Sat Jul 24, 2010 12:25 am

Ive created a top down flight shooter game and created 8 pages for the intro and the main menu screen , However when i try to go to the tutorials screen the program just dies on me.No warning messages or anything.Oh well it is a unstable build anyway so i shouldn't expect much.It's still a nice little program though.
B
22
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,141

Post » Sun Jul 25, 2010 6:53 pm

I think I should make this a new stable build to replace 0.99.62, even if 0.99.91 isn't perfect, it's probably still way ahead.

General agreement?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests