Construct 0.99.92 released (unstable)

New releases and general discussions.

Post » Tue Aug 17, 2010 4:17 pm

I have issues with hinges as well, and Tonks won't work again in this version.

Just a heads up.

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Tue Aug 17, 2010 6:06 pm

Wow people, I'm not mean about 3D games like gta 3 or something. I just wanna simple 3D games like Quadnet (http://www.youtube.com/watch?v=ICGh04h1ZJ4).
So it would be great to add some light on the scene, which will gave some polish effect for 3D objects.
Animated 3D objects (sprites) Would be cool.
B
2
G
2
Posts: 18
Reputation: 686

Post » Tue Aug 17, 2010 7:47 pm

[quote="HackMan128":jerlnxbr]Wow people, I'm not mean about 3D games like gta 3 or something. I just wanna simple 3D games like Quadnet (http://www.youtube.com/watch?v=ICGh04h1ZJ4).
So it would be great to add some light on the scene, which will gave some polish effect for 3D objects.
Animated 3D objects (sprites) Would be cool.[/quote:jerlnxbr]

3d lighting isnt going to happen, although making a game like quadnet is entirely possible!
B
52
S
7
G
6
Posts: 1,945
Reputation: 7,610

Post » Thu Aug 19, 2010 10:01 pm

Well, I never noticed a memory leak. Maybe my project isn't big enough for this.
But still it's great to see that something like this gets fixed. Good work :D
B
7
S
1
G
2
Posts: 87
Reputation: 1,099

Post » Sat Aug 21, 2010 1:34 am

if im not greatly mistaken there seems to be a problem with layer zooming? I had to use python to do it instead as it seemed to only set the "zoom rate" rather than the actual zoom through events... I am very tired so if someone could confirm that would be lovely :)
B
2
S
2
G
5
Posts: 448
Reputation: 2,546

Post » Sat Aug 21, 2010 1:46 am

[quote="alee":cohr6hx5]if im not greatly mistaken there seems to be a problem with layer zooming? I had to use python to do it instead as it seemed to only set the "zoom rate" rather than the actual zoom through events... I am very tired so if someone could confirm that would be lovely :)[/quote:cohr6hx5]
Yes, changing the layer zoom through events doesn't have any effect. Display zoom still works through events, and it is good to know the workaround with python...
Image
B
23
S
8
G
10
Posts: 1,820
Reputation: 8,242

Post » Sat Aug 21, 2010 5:23 am

Yes ZOOM actually works perfectly through events for layers. HOWEVER, you have to use "zoom offset" NOT "set zoom". Seems they've made a mistake, and swapped them around by accident?
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,765
Reputation: 19,188

Previous

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests