Construct 0.99.96 released

New releases and general discussions.

Post » Wed Oct 20, 2010 4:37 pm

Just had my first ever crash on load.

Just double-clicked a .cap and got a message box showing the error:

"There is not enough video memory to open this frame editor. Please close some other editors and try again."

I've got a 1GB Nvidia 9800GT and have never had a problem with any game or program. The .cap in quesion is the Super Platform (wip) from the Tutorial section. Closing Construct and trying the load again worked fine.

Just thought I'd throw this one, just in case.

**Update**
Bloody Nvidia! It was the latest driver update that caused it not to work. Went back to a previous Nvidia driver release and everything is fine again. It does show that having the latest drivers isn't always the best way to go :roll:

Panic over. Move along...nothing to see here!
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,847
Reputation: 48,295

Post » Wed Oct 20, 2010 8:34 pm

[quote="konjak":mkwz14uw]Darrrnnnnnn[/quote:mkwz14uw]

Grinning?

:wink:
B
3
G
2
Posts: 10
Reputation: 695

Post » Thu Oct 21, 2010 7:23 am

I don't get any errors at my end although I haven't really tested everything. Just a quick question. About the save file plugin or object on System, has that been fully working now? I mean, does that save every variable that you have in your game?
B
10
S
5
G
8
Posts: 203
Reputation: 4,395

Post » Sun Oct 24, 2010 6:54 pm

And where is Bone Movement Behavior? Anyone found it? Help?
B
19
S
6
G
4
Posts: 171
Reputation: 2,507

Post » Sun Oct 24, 2010 9:43 pm

@Nugman
It's in the same place as the "platform movement" behavior. If it is not there, reinstall construct.
B
79
S
24
G
54
Posts: 4,749
Reputation: 40,761

Post » Sun Oct 24, 2010 10:02 pm

[quote="R0J0hound":31jaj8y8]@Nugman
It's in the same place as the "platform movement" behavior. If it is not there, reinstall construct.[/quote:31jaj8y8]
Seriously? :shock:
...
What's wrong with me, it's just right in there.

Soooo... all other things looks working... stable?
Btw - "stable" works like magic word from Harry Potter. Just say "stable" and "file was downloaded >9999 times" granted.
B
19
S
6
G
4
Posts: 171
Reputation: 2,507

Post » Mon Oct 25, 2010 3:31 pm

Unstable for me, I install 0.99.96 under WXP SP2, and the icons and fonts don't show well... :?
I reinstall the OS and still have the same problem.
B
4
S
1
G
4
Posts: 20
Reputation: 1,292

Post » Fri Oct 29, 2010 6:50 pm

[quote="D4N1L0":i86ka0yc]Unstable for me, I install 0.99.96 under WXP SP2, and the icons and fonts don't show well... :?
I reinstall the OS and still have the same problem.[/quote:i86ka0yc]

Segoe UI font is not bundled with Windows XP, even SP2.

From wikipedia ([url:i86ka0yc]http://en.wikipedia.org/wiki/Segoe[/url:i86ka0yc]) :
[quote:i86ka0yc]The Segoe UI font family can be obtained as part of Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2010, Windows Vista or Windows 7. Certain Segoe fonts, but not Segoe UI, were included in Windows XP Media Center Edition 2005, replacing Trebuchet MS.

Segoe UI is installed into Windows XP if the user installs Windows Live Messenger, or Windows Live Mail, which are available as free downloads.[/quote:i86ka0yc]

Ashley didn't mention that.
B
19
S
6
G
4
Posts: 171
Reputation: 2,507

Post » Sat Oct 30, 2010 2:27 am

Thanks NUGMAN!!!! Now I can use 09996 :D
B
4
S
1
G
4
Posts: 20
Reputation: 1,292

Post » Mon Nov 08, 2010 9:01 am

This is definitely the most stable release on my PC. Thanks a lot, devs! :)
B
5
S
2
G
4
Posts: 113
Reputation: 2,101

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests