construct 2 182 beta bug maybe

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Sep 30, 2014 9:57 pm

Well and this very moment this kind of bug doesnot affect my games as far as i khow but with the latest beta version of construct it Randonly show me a error message, while i am working in my game, usually after closing some layouts, i test it in some other proyects and same random result, i dont quite khow if it is a actually bug, but dont khow were else to put it, :D thanks in advance for having time to read and tell me if it is a bug or a random misfortune that happens to other before, above is the message a received

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Releasing texture that has already been released; check all textures are loaded/released correctly

Condition: false
File: Projects\ObjectTexture.cpp
Line: 497
Function: void __cdecl ObjectTexture::GLReleaseTexture(class cr::GLRenderer *)
Build: release 182 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Anular Reintentar Omitir
@Ashley
---------------------------
Last edited by vapsy on Tue Sep 30, 2014 11:26 pm, edited 1 time in total.
B
9
S
2
Posts: 15
Reputation: 555

Post » Tue Sep 30, 2014 11:12 pm

From what I've seen, it's a good idea to tag @Ashley and @Tom when posting information on a bug.
B
21
S
6
G
3
Posts: 55
Reputation: 2,926

Post » Tue Sep 30, 2014 11:26 pm

Thanks! @frn2000
B
9
S
2
Posts: 15
Reputation: 555

Post » Wed Oct 01, 2014 7:10 am

@vapsy

Just a heads up.

This bug report has a high probability of being automatically closed by Ashley as you haven't followed any of the bug reporting guidelines.

As Ashley often states, an error message doesn't really tell him anything - he needs a small .capx and exact steps in order to reproduce the error.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
132
S
29
G
81
Posts: 5,329
Reputation: 56,657

Post » Wed Oct 01, 2014 10:20 am

Closed, please follow the bug report guidelines
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,464


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests