Construct 2 and Inkscape please HELP

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Sep 13, 2013 5:31 pm

Hi I've been using Inkscape and Construct 2 on my old pc (Celeron D cpu and a FX5200 GPU) and I think that inkscape destroyed my pc it started to glitch and was destroyed. Now I have new pc with intel core 2 quad cpu and onboard gpu and intel gma 3100 (not x3100). Can my pc handle Inkscape and Construct 2? Does this two programs uses GPU, because I noticed it started to glitch in Construct 2 and when I check the GPU was loaded 20-40% I was working in both programs at the same time and I closed them but still was 20% so I restarted and it was ok again...
Please guys tell me I don't want to destroy this pc too..
Does this programs use GPU (I know that they use CPU) and how much...
And is this pc good for this two programs....
Thanks..
B
5
Posts: 11
Reputation: 262

Post » Sat Sep 14, 2013 5:11 am

"onboard gpu and intel gma 3100"

in case of nomadic over-point fluctuation (connected with floating point fixation) your GPU can be destroyed :)))
B
18
S
7
G
1
Posts: 783
Reputation: 4,247

Post » Sat Sep 14, 2013 9:22 am

So I should stop making games in Construct2 ????
I've read thst inkscape doesn't use gpu
B
5
Posts: 11
Reputation: 262

Post » Sat Sep 14, 2013 10:08 am

software can't destroy your CPU or GPU :) and besides of that motherboards have CPU temperature control, so if temperature is too high for CPU, then it will i.e. shutdown
B
18
S
7
G
1
Posts: 783
Reputation: 4,247

Post » Sat Sep 14, 2013 11:23 am

Thank you friend you are right new motherboards have temperature control and my 8 years old computer didn't have temperature control but I was afraid about the onboard gpu because it doesn't have fan but as you said the motherboard is keeping it safe
B
5
Posts: 11
Reputation: 262


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: ditocruz, SysDiman and 7 guests