Construct 2 check failure r246

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Aug 21, 2017 3:46 pm

Just to clarify... I confirm that @rexrainbow plugins DO NOT cause this error. It was the AirConsole plugin and author fixed it already.

I just pasted examples of official and Rex plugin using "cf_deprecated" flag alone as IMO it is an issue. Not like a crucial one but still "cf_deprecated" alone will behave differently than combined with "cf_trigger" which may cause unexpected behavior (issues with backward compatibility). So I just pinged Rex, as I believe he'd like to fix it in his plugins (I would).
ImageImageImage
B
36
S
21
G
88
Posts: 1,072
Reputation: 49,673

Post » Mon Aug 21, 2017 8:56 pm

Update AirConsole and now this another mistake goes out for me now.
Image



When I try to export in format Cordova, he says the following thing to me.
Image
B
13
S
4
Posts: 10
Reputation: 895

Post » Mon Aug 21, 2017 9:12 pm

Well, i had to kill 4 plugins. You might have another one with a problem.

Maybe? Move all your plugins somewhere else. Keep only AirConsole. Start up c2.
Now you are sure if it is (only) AirConsole or not.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Mon Aug 21, 2017 10:47 pm

His issue is "Action ID duplicated" which as far as I understand means that some plugin has the same ID for the action in edittime.js twice. It's not AirConsole for sure.

Each action must have a unique ID so this is quite crucial bug that developer missed because previous versions of C2 were not rising those error notifications.

@mallorcaredes what you have to do is to remove plugin by plugin and each time restart C2 in order to reload edittime.js. Once the error message is gone than it means that the latest removed plugin was causing the error.

The other way would be to read each plugin's edittime.js but that requires you to understand the plugin's structure.
ImageImageImage
B
36
S
21
G
88
Posts: 1,072
Reputation: 49,673

Post » Tue Aug 22, 2017 2:39 am

@BackendFreak

I uses r246 but I did not see any error message when C2 started with all my C2 plugins.

As I know, stable version will not show error message of duplicated expression ID, but beta version will. It worked fine with duplicated expression ID, maybe expression ID was not be referenced in C2 editor.
And yes, I agree that that kind of error message should include plugin name for debugging. @Ashley
Goodbye
B
111
S
28
G
295
Posts: 4,549
Reputation: 164,228

Post » Tue Aug 22, 2017 10:56 am

Y ahora este..... ufff

Image
B
13
S
4
Posts: 10
Reputation: 895

Post » Tue Aug 22, 2017 11:01 am

Al exportar en Cordova.

Image
B
13
S
4
Posts: 10
Reputation: 895

Post » Tue Aug 22, 2017 1:49 pm

@rexrainbow I know your plugins do not show error.

I just pinged you there cause you use "cf_deprecated" flag alone instead of "cf_deprecated | cf_trigger" or "cf_deprecated | cf_none". So I just thought you'd like to change this. Nothing crutial though I guess.
ImageImageImage
B
36
S
21
G
88
Posts: 1,072
Reputation: 49,673

Post » Tue Aug 22, 2017 3:27 pm

@BackendFreak

cf_none is 0, therefore it is fine if flag only has "cf_deprecated"
Goodbye
B
111
S
28
G
295
Posts: 4,549
Reputation: 164,228

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest