Construct 2 Debugger

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Jul 11, 2016 11:24 pm

A simple question, hopefully I'm asking it in the right place. But is there a way to set up the debugger so its always opens as last time used?
Would be awesome if every time I open the debugger screen, its already separated in both screens as I left it last time.

is it possible?

Thanks!
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Tue Jul 12, 2016 10:27 am

As far as I know it's not possible. But someone might have a good workaround for you.
B
129
S
33
G
17
Posts: 1,552
Reputation: 20,515

Post » Tue Jul 12, 2016 10:59 am

Yeah this would be nice. I think if you consecutively run in debug mode then things stay the same but if you close everything out or run the game normally it reverts back to 1 window and all.
Image
B
242
S
29
G
13
Posts: 1,787
Reputation: 18,685

Post » Tue Jul 12, 2016 9:15 pm

I know right! I wish it could stay locked into the position I mostly use it. So I dont need to each time place it the way I like it.
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Wed Jul 13, 2016 12:31 pm

It could be a nice addition for C3 as a setting to have the debugger remember it's last state (if it can still do that, for ex. assuming you still have that object you were viewing, etc..).
B
129
S
33
G
17
Posts: 1,552
Reputation: 20,515


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: scirrakeen, Yahoo [Bot] and 1 guest