Construct 2 license

Get help using Construct 2

Post » Wed Jan 15, 2014 5:22 am

Hi I bought the construct 2 license and linked it to construct 2 but now when i run the program in administrator mode for preview over wifi the license is no longer linked to construct 2 and i can't see the license file.
B
10
S
3
Posts: 14
Reputation: 1,140

Post » Wed Jan 15, 2014 5:25 am

You can try downloading the license file again and put into the C2 execution directory.
B
90
S
18
G
9
Posts: 2,455
Reputation: 15,028

Post » Wed Jan 15, 2014 5:26 am

Try to see if the last paragraph of the manual article "Using a license" helps you.

If not, you might send a mail to [email protected] for further support.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
292
S
115
G
96
Posts: 7,295
Reputation: 70,795


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Kin, Yahoo [Bot] and 38 guests