Construct 2 on Mac OSX

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Mar 02, 2016 10:24 am

5 years on still no problems. Can't wait to be able to run Construct natively though when C3 comes out.
B
43
S
23
G
20
Posts: 735
Reputation: 12,027

Post » Wed Mar 29, 2017 5:11 pm

We are taught construct2 in our college and I use a Mac and I am not able to cope up with class as I do not have this software. Please can you help me
B
3
Posts: 2
Reputation: 179

Post » Wed Mar 29, 2017 5:38 pm

If you can't afford a virtual machine like VMware or Parallels then you can always install Bootcamp on your mac, but you will still need a copy of Windows. You can then choose to load up windows instead of osx.
B
43
S
23
G
20
Posts: 735
Reputation: 12,027

Post » Sun Jul 16, 2017 3:43 pm

If you look carefully, there are two Parallel lines on the Construct 2 logo. This means he is using the Parallels desktop, a Mac/Windows virtual machine. It was not downloaded on the Mac itself
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Mon Jul 17, 2017 12:22 pm

Construct 3 now works on Mac without any need for a VM.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Lancifer, lukewasthefish and 8 guests