Construct 2 too slow while loading layouts

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon May 23, 2016 9:47 am

Hi everyone
I'm making a game by adding some layouts. However, that makes Construct 2 on my laptop run too slow, especially when I move from 1 layout to another.
Can anyone provide me with a solution? :geek:
In advance, thank you very much.
B
8
Posts: 1
Reputation: 300

Post » Mon May 23, 2016 9:53 am

@thongnt5999
thongnt5999 wrote:Hi everyone
I'm making a game by adding some layouts. However, that makes Construct 2 on my laptop run too slow, especially when I move from 1 layout to another.
Can anyone provide me with a solution? :geek:
In advance, thank you very much.


This section is for reporting bugs in the actual C2 software.

Your post is effectively useless as it follows none of the Bug Reporting Requirements.

If you think you have found a bug, do not delete the template and fill in the details as required.

If you are just after help, then please post in the Construct 2 'How Do I' section.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
87
Posts: 5,493
Reputation: 60,272

Post » Mon May 23, 2016 11:09 am

Closing, please see the bug report guidelines.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,546
Reputation: 195,436

Post » Mon May 23, 2016 11:31 am

@thongnt5999 - That is dependent on your computer specs. If your computer is outdated or if it doesn't meet the necessary requirements to run Construct 2 then it will really run slow.
The Things you can create is only limited by your imagination. If you don't have the skills then use your motivation as a natural force to exceed all expectations. Chadori RebornXD
B
65
S
21
G
90
Posts: 1,124
Reputation: 59,862


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests