Construct 2 works on one monitor does not work on newer moni

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Sep 01, 2015 11:12 pm

Problem Description
____ A concise description of your problem here: I was using a 2013 monitor and construct 2 was not working(crashing everytime opening new project). A few weeks later I decided to try construct 2 again, I had moved around and was using a old really old (dont know exact old) monitor. On the old monitor it worked fine so I decieded to get the full version. I was very happy and content with my purchase until I got back to my main setup with 2, 2013 monitors. It crashes everytime I open it on 2013 monitor (same computer)

Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____ IDK what you mean? It just CRASHES!!!

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does: crashes (says Consturct 2 game creator has stopped working whenever I make a new project or load an old project)

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 Get a 2013 monitor
  • Step 2 Run c2
  • Step 3 Crashes :(

    Observed Result
    ____ What happens? Crashes

    Expected Result
    ____ What do you expect to happen?Crashes

    Affected Browsers All browsers
    • Chrome: (YES/NO)
    • FireFox: (YES/NO)
    • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
____ Your operating system and service pack: Windows 8
Construct 2 Version ID
____ Exact version ID of Construct 2 you're using: 2nd newest update
B
5
S
1
Posts: 86
Reputation: 571

Post » Wed Sep 02, 2015 7:36 am

Highly likely to be a graphic driver problem.

The age and type of monitor is immaterial, or there would likely be thousands of reports of problems.

I have C2 showing on a 50inch TV and a 120Hz monitor with no issue, at the same time.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,548
Reputation: 60,440

Post » Tue Sep 08, 2015 3:34 pm

I have never ever heard of any such similar issue, and considering it is basically impossible to test on your exact physical display for debugging, we can't do anything about this, so closing. As zenox suggests check your graphics drivers are up to date.
Scirra Founder
B
402
S
238
G
89
Posts: 24,632
Reputation: 196,041


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest