Construct 3 opening problem!!!

Post » Sun Apr 23, 2017 8:42 am

Hi guys does anyone else have the problem of opening construct 3 it shows the loading etc but when it come to the home page it shows the red error screen and you have to restart.
Image
B
24
S
13
G
12
Posts: 283
Reputation: 9,197

Post » Sun Apr 23, 2017 9:12 am

Just tried it and besides having to restart after an update (haven't used it in ages) it worked fine. Opened and ran Kiwi Story - no issues.

Have you installed any Chrome addons lately or have any had updates?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,393
Reputation: 58,468

Post » Mon Apr 24, 2017 5:45 am

OK it seems i need to update my browser!
Image
B
24
S
13
G
12
Posts: 283
Reputation: 9,197

Post » Mon Apr 24, 2017 5:47 am

I'm up to date but its still not working!
Image
B
24
S
13
G
12
Posts: 283
Reputation: 9,197

Post » Mon Apr 24, 2017 10:30 am

Can you at least include the text of any error messages? It's impossible to help otherwise.
Scirra Founder
B
395
S
233
G
88
Posts: 24,376
Reputation: 193,852

Post » Mon Apr 24, 2017 7:04 pm

Press F12 to open the console, see if you get messages like i do: https://github.com/Scirra/Construct-3-bugs/issues/120
B
4
S
2
G
5
Posts: 346
Reputation: 2,417

Post » Tue Apr 25, 2017 4:57 pm

Ok thanks guys its working now all i needed was to update my chrome OS
Image
B
24
S
13
G
12
Posts: 283
Reputation: 9,197


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest