Construct 3D

Chat about anything not covered in these forums, but keep it civil!

Post » Thu Aug 25, 2016 6:39 pm

First of all I'm aware of the existence of Q3D.
So yea, why does c2 haven't develop their own 3D plugin construct 2 yet?
Or to make it easier Why don't you guys adopt Q3D plugins?
B
14
S
3
Posts: 57
Reputation: 884

Post » Tue Aug 30, 2016 3:18 pm

It's a fundamentally different product, that would require a complete redesign, and would not fit in with the ease of use standard Scirra has committed to, due to the complexity.
Does that answer your question?
Feel free to bump this up in a few days if no one else answers.
Image ImageImage
B
168
S
50
G
163
Posts: 8,221
Reputation: 105,061

Post » Wed Aug 31, 2016 10:24 am

@newt is pretty much spot on.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,238


Return to Open Topic

Who is online

Users browsing this forum: eneskahveci, fercracktrifirce, Yahoo [Bot] and 2 guests