Construct 3D

Chat about anything not covered in these forums, but keep it civil!

Post » Thu Aug 25, 2016 6:39 pm

First of all I'm aware of the existence of Q3D.
So yea, why does c2 haven't develop their own 3D plugin construct 2 yet?
Or to make it easier Why don't you guys adopt Q3D plugins?
B
15
S
3
Posts: 57
Reputation: 909

Post » Tue Aug 30, 2016 3:18 pm

It's a fundamentally different product, that would require a complete redesign, and would not fit in with the ease of use standard Scirra has committed to, due to the complexity.
Does that answer your question?
Feel free to bump this up in a few days if no one else answers.
Image ImageImage
B
169
S
50
G
174
Posts: 8,328
Reputation: 110,800

Post » Wed Aug 31, 2016 10:24 am

@newt is pretty much spot on.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,433
Reputation: 194,635


Return to Open Topic

Who is online

Users browsing this forum: Dwm247, go yo bro and 11 guests