Construct Classic r2 released

New releases and general discussions.

Post » Sun Feb 19, 2012 9:26 am

So is this stable version?
B
24
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,446

Post » Sun Feb 19, 2012 10:53 am

It's working well for me so far. I downloaded the .exe for the older version just to be careful though.

Also, thanks for the info Lucid.
B
16
S
2
G
1
Posts: 156
Reputation: 2,112

Post » Sun Feb 19, 2012 7:10 pm

@Ashley
I use Avira as well and it detects "TR/Crypt.XPACK.Gen" in the installer and App_p.exe, all the other files are fine. I think it's probably a false positive though.
B
79
S
24
G
54
Posts: 4,746
Reputation: 40,755

Post » Tue Feb 21, 2012 4:38 am

Is anyone else having problems with their "Animation Finished" event? No matter what I do, the system pretty much ignores it when I try using it. Spent hours trying to figure it out to no avail.
B
16
S
2
G
1
Posts: 156
Reputation: 2,112

Post » Tue Feb 21, 2012 5:37 am

It's working fine here. Note: It is not triggered if the animation is set to loop.
B
79
S
24
G
54
Posts: 4,746
Reputation: 40,755

Post » Tue Feb 21, 2012 7:28 am

I must have screwed at some point in my events then, since I unchecked loop. Oh well, back to the help section I guess.
B
16
S
2
G
1
Posts: 156
Reputation: 2,112

Post » Wed Feb 22, 2012 11:41 pm

The ComboBox object still doesn't work, that's a problem I often stumble upon when creating level editors and such
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134

Post » Sat Feb 25, 2012 4:53 am

Here is an example of the problem I was having:

http://dl.dropbox.com/u/42313097/Problem.cap

Press space to spawn the projectile, and when mirroring, you'll see that it come sout slightly lower even though it should have the same image point.

I suspect this is a bug, though I could also just be missing something.
B
16
S
2
G
1
Posts: 156
Reputation: 2,112

Post » Wed Feb 29, 2012 3:42 pm

Thanks!
B
16
S
5
G
7
Posts: 599
Reputation: 5,000

Post » Thu Mar 01, 2012 6:05 pm

Guys, whats happening? I wait for this version from almost a month.... No problems anyway, but I want it in the auto updater already. Seems to be bug free now?
B
14
S
3
G
4
Posts: 59
Reputation: 2,841

PreviousNext

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests