Construct crashes when I try to add animations...

For questions about using Classic.

Post » Tue Feb 24, 2009 2:29 am

[quote="Reaver77":1yp5s6fz]Ughh...how soon is "anytime now"? lol[/quote:1yp5s6fz]

If you check the build history you will notice that there are one to two per month in general. Typically you will only be waiting for a couple of weeks maximum, though if the error is serious enough then the dev's may put out a hotfix for it (as long as the error is noticed within a few hours or so of a new build release).

Not long now...

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Tue Feb 24, 2009 6:10 am

I think it happens with global sprites.
B
2
G
3
Posts: 20
Reputation: 890

Post » Tue Feb 24, 2009 10:22 am

Yeah, it's with sprites which are on more than one layout.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Tue Feb 24, 2009 3:38 pm

[quote="Rich":zaywd40p]Yeah, it's with sprites which are on more than one layout.[/quote:zaywd40p]
I was interested to read this, as I wasn't sure this was the case whenever I've tried to access animation.

So I created a new project from scratch, went to the animation tab and added a few frames to the default animation without a problem.
This is a first, so there may be something in what you say, but there's still a major problem with adding new animations.

In the same brand-new project, I added a new animation, and was able to change the graphic for the first and only frame in this new animation.
But as soon as I right-click to select "add new frame", Construct freezes, and that's the end of that.

Sponge
B
2
S
1
G
3
Posts: 105
Reputation: 1,310

Post » Tue Feb 24, 2009 3:40 pm

Does it still happen in 0.98.8?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Tue Feb 24, 2009 3:56 pm

I didn't even notice that 98.8 had been released.

I'll download it now and get back to you.
B
2
S
1
G
3
Posts: 105
Reputation: 1,310

Post » Tue Feb 24, 2009 6:49 pm

Well, so far so good.

I've been trying to make it crash for the past 5 minutes without being able to.
I'll give it a good going over for the next couple of days to see if there are any problems.

Fingers crossed.
B
2
S
1
G
3
Posts: 105
Reputation: 1,310

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests