CONSTRUCT FOR MAC, IS IT POSSIBLE?

New releases and general discussions.

Post » Sat May 03, 2008 2:36 am

anybody knows if it is possible?
i have pc and mac but i prefer the mac to work with graphics (i don't work with 3d) if i could have construct in that machine, it would be Great!

anybody knows something about this?
exist any possibility?
is something very hard to do?

thanks & respect!
B
2
G
4
Posts: 14
Reputation: 1,078

Post » Sat May 03, 2008 2:56 am

If what you mean is you want to develop graphics on your mac but Construct is Windows-only, I suggest you network the two computers. I do the same thing in my situation. I use my Vista machine for creating graphics, and transfer the files to my XP computer to use them in Construct.
B
3
S
2
G
4
Posts: 310
Reputation: 2,120

Post » Sat May 03, 2008 3:11 am

ok. thanks!
B
2
G
4
Posts: 14
Reputation: 1,078

Post » Sun May 04, 2008 1:52 am

Either that, or you can get a hold of BootCamp for your Mac and install Windows on it as a dual bootup. That way you can do everything on the one machine :D
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Sun May 04, 2008 11:43 am

Buti have a G5 (powerPC) and that trick is for intel... isnt it? :roll:
thank you!
B
2
G
4
Posts: 14
Reputation: 1,078


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests