Content not appearing | Mac / iPad

Get help using Construct 2

Post » Wed Jul 18, 2012 8:09 am

Hi All,

Is there any setting I need to apply to make it work/display the game activity on iPad or Mac?

I have a made a simple Drag-n-drop which is working perfectly fine on Windows, but it is not working on Mac as well as on iPad. It is not displaying the content at all, even after removing all the events/scripts from the file no any content data is displayed on iPad and Mac.

any idea?

Thanks,
Shailesh
shaileshm2012-07-18 08:10:00
B
9
S
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 2,766

Post » Wed Jul 18, 2012 8:34 am

It looks like you didn't set up "Touch" Plugin for iPad.

I'm curious how drag and drop it didn't work on Mac, are you using Safari? i think it may be a bug.Joannesalfa2012-07-18 08:35:54
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,052
Reputation: 22,638

Post » Wed Jul 18, 2012 8:42 am

Do you get any error messages in the browser log?
Have you tried different browsers? If so, which browsers have you tried?
Do you have any special 3rd party plugin in the project?
B
38
S
13
G
9
Posts: 151
Reputation: 8,427

Post » Wed Jul 18, 2012 9:24 am

Hi,

There is no any script or behavior in the file, just few images on the stage.

Error code below,


Shailesh
B
9
S
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 2,766

Post » Wed Jul 18, 2012 9:35 am

After debug I found that there is AJAX object in the project, when I delete that object from the project, the stage and media graphic displays on Mac.

I am planning some AJAX call in the project. As soon as I insert the object in the project (even not used in the script) it stops working and display the above error.

Shailesh
B
9
S
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 2,766

Post » Wed Jul 18, 2012 3:26 pm

@shaileshm - it's a known bug in r95 that has already been fixed in the latest beta release. Try r99.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: austinblackbelt and 14 guests