copy layer

Get help using Construct 2

Post » Tue Oct 23, 2012 12:51 pm

Hello,

is it possible to copy and paste layer from one layout to another?

Thank you!
B
4
Posts: 19
Reputation: 720

Post » Tue Oct 23, 2012 2:27 pm

Yes, look at "project bar" and rigt click on the layout you want to copy layer and press " Duplicate" >> then rename the layout you just duplicate, all the layer there.
B
50
S
12
G
7
Posts: 259
Reputation: 10,371

Post » Tue Oct 23, 2012 3:28 pm

Thanks farsmile!

but I dont want to duplicate a layout. I want to paste one layer from an existing layout in an other existing layout...is this possible, too?
B
4
Posts: 19
Reputation: 720

Post » Tue Oct 23, 2012 3:31 pm

I think it's not possible, i can't find the way to copy only layer, sry bro T-T
B
50
S
12
G
7
Posts: 259
Reputation: 10,371

Post » Tue Oct 23, 2012 3:52 pm

o.k.! You talk about using two layouts...hmmm.... Is it possible to use one layout for overlaying an other layout?
B
4
Posts: 19
Reputation: 720


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: michaelverdi and 26 guests