Create sprite in frame

Get help using Construct 2

Post » Wed Feb 06, 2013 11:10 am

Dear friends, I tried to test the application and I tried that pressing a button I create a sprite in an area of the screen, but not because the sprite is not me nor do I see displayed. I have put the coordinates correctly.

thanks
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Wed Feb 06, 2013 11:21 am

B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Wed Feb 06, 2013 11:22 am

https://www.dropbox.com/s/61kwfgqs3gcxble/crear%20perso.png
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 20 guests