Creating a 3D Maze

Get help using Construct 2

Post » Wed May 18, 2016 1:31 am

How would I go about creating a 3D maze in C2 like shown in the image?

Image

Jason
B
19
S
7
G
5
Posts: 63
Reputation: 4,437

Post » Wed May 18, 2016 2:33 am

B
111
S
28
G
48
Posts: 1,882
Reputation: 36,428

Post » Wed May 18, 2016 7:17 am

blueFire wrote:How would I go about creating a 3D maze in C2 like shown in the image?

Image

Jason


Construct 2 is a 2D creation system and is not designed to create 3D games natively.

However, a specific 3D plugin currently being developed can be found HERE.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
87
Posts: 5,490
Reputation: 60,266


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Uglypenguin and 19 guests