Crosswalk Intel XDK experiences

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Aug 02, 2014 2:27 pm

managed to get my game to build now

started a new project in xdk and it now builds

getting the same errors in the emulator
B
49
S
21
G
13
Posts: 174
Reputation: 10,212

Post » Sat Aug 02, 2014 2:47 pm

So after updating an old project to the newer XDK version you apparently need to reupload the code for the project in order to be able to build the app. I had one more old project that I tested this on and it worked, didn't need to upload icons or anything.
And I did eventually get the emails with the download links.
B
33
S
12
G
7
Posts: 227
Reputation: 7,582

Post » Sat Aug 02, 2014 3:20 pm

Neither did I, I pretty much looked everywhere possible :)
Image
B
71
S
28
G
12
Posts: 515
Reputation: 12,284

Post » Sat Aug 02, 2014 3:22 pm

Thanks for the clarification. I have reproduced the problem with a simple test case and we are working on it.

Lof wrote:@IntelRobert
No, i am saying events that calls the back button or open a url (both on the browser object, so there might be something in general with that plugin) are not being performed at all.

The back button seems to quit the app, regardless to any events or what layout you're in.

I tried both stable and beta version, but i am guessing it got something to do with permissions.
I went over the list of the android permission, but i couldn't find anything related to that.
Intel Corporation
B
15
S
3
Posts: 193
Reputation: 1,552

Post » Sun Aug 03, 2014 3:14 am

I'm getting the exact Missing API Emulation errors. I've posted on the Intel XDK forums. Hopefully, someone will shed us some light.

The link is here if others with the same issue wants to follow.

https://forums.html5dev-software.intel. ... =31&t=6904

"I was making a reply to another post but somehow it ended up here?!!?"
B
17
S
2
Posts: 34
Reputation: 853

Post » Sun Aug 03, 2014 10:56 pm

so it seems like I shouldn't upgrade XDX just yet...
B
35
S
5
Posts: 411
Reputation: 3,406

Post » Mon Aug 04, 2014 5:31 am

@IntelRobert Do you know if there is going to be a fix for this any time soon, should we revert back to an older version?
Image
B
71
S
28
G
12
Posts: 515
Reputation: 12,284

Post » Mon Aug 04, 2014 11:02 am

For the backbutton issue, give me another day to find out. The fix only requires an update to our server so it will be quick after they find the problem.

Lof wrote:@IntelRobert Do you know if there is going to be a fix for this any time soon, should we revert back to an older version?
Intel Corporation
B
15
S
3
Posts: 193
Reputation: 1,552

Post » Mon Aug 04, 2014 11:17 am

Cool, thank you for the quick response!
Image
B
71
S
28
G
12
Posts: 515
Reputation: 12,284

Post » Mon Aug 04, 2014 11:34 am

Well i have build it the app .. everything was great at my side.. BUT.. didnt be able to build a app with the admob integration not even the example that the plugin have it.
https://software.intel.com/en-us/html5/ ... pplication
Once again did anyone had try the example?
B
24
S
7
G
2
Posts: 63
Reputation: 2,597

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests