Crosswalk Intel XDK experiences

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Oct 10, 2014 11:44 am

@intelrobert

I also experienced same error as @twg
B
75
S
22
G
14
Posts: 388
Reputation: 12,222

Post » Fri Oct 10, 2014 11:48 am

hello there. i cant build app. yesterday it worked fine. but now any project is failing to build. when im clicking "build app now", its just give me "building", then from 5-10 mins it says "the building failed". im doing exactly like in "How to export to Android with Crosswalk" tutorial.... i think.... what could be wrong?
B
6
S
1
Posts: 53
Reputation: 506

Post » Fri Oct 10, 2014 11:49 am

Yup, I too am getting the same error as @twg and @tumira. It might well be a problem with the server side if we are all getting the same error.
B
42
S
20
G
31
Posts: 685
Reputation: 20,221

Post » Fri Oct 10, 2014 11:50 am

twg wrote:Yesterday I built a project fine in CW today I'm getting "An error occurred while building the application. Verify your build assets are correct and try again." while trying to build the same project. I have no special characters in the game name, package, or assets, not sure what is causing this, is this possibly server side?


I'm getting the same error since last night. I'm not an Intel XDK expert, but just wanted to let you know that I'm experiencing the same thing and all of my assets look good, too. I'm at work today but I'll try to build again this evening in case there's something wrong with the servers.

EDIT: I'm seeing similar behavior as described above. My build would fail at first, but it would give me a log. I was able to verify that all of my fields were completed in the screen where we set the app name and description. I added my icons and splash screen PNG's. I completed the entries for Android and Crosswalk tabs. I setup the appropriate plug-in's. I even tried installing with all plug-ins active (just to see if it would work). The only field that is empty is the app permission field, but I believe a file is automatically created with the new Intel XDK.

Now, I click Build and the spinning build icon rotates for about 10 - 15 minutes and then it will give the generic error to verify my build assets. My next step is to use a C2 demo project and see if that works at all. I'm on Windows 7 64-bit. I can't remember the exact Intel version I installed on my PC. I want to say it is 1332, but I'm not in front of my PC at the moment.

EDIT: @IntelRobert Thank you! I'll wait until the server issue is resolved.
Last edited by dgibbons82 on Fri Oct 10, 2014 12:34 pm, edited 2 times in total.
B
6
Posts: 16
Reputation: 284

Post » Fri Oct 10, 2014 12:28 pm

We are having a server problem. Please be patient. Here are some suggestions:

The cordova/android builds work fine. It's the build tile next to crosswalk. If you run it on a 4.4 phone, it will be comparable to crosswalk since it will use a more recent chromium. But don't publish because it won't get webgl or good performance on a pre-4.4 phone.

You can also use our debug tab to test your app without building.
Intel Corporation
B
15
S
3
Posts: 193
Reputation: 1,552

Post » Fri Oct 10, 2014 1:32 pm

@Cipriux I used the official admob plugin that you said and I used XDK to get my apk, but I get this error: "The build failed. An error occurred while building the application. Verify your build assets are correct and try again." Before change it, I get the apk.

I used Crosswalk for Android, fill the project options and built, but I always get the same error. When I debug in XDK, it shows this error: "Viewport argument key "minimal-ui" not recognized and ignored" Can it be the problem?
B
6
S
1
Posts: 22
Reputation: 483

Post » Fri Oct 10, 2014 2:26 pm

Shuher wrote:hello there. i cant build app. yesterday it worked fine. but now any project is failing to build. when im clicking "build app now", its just give me "building", then from 5-10 mins it says "the building failed". im doing exactly like in "How to export to Android with Crosswalk" tutorial.... i think.... what could be wrong?


@Shuher
Me too, i cant build app. is failing to build. ?
IntelRobert says, We are having a server problem. Please be patient.
Last edited by Slice on Fri Oct 10, 2014 2:32 pm, edited 1 time in total.
B
48
S
12
G
9
Posts: 154
Reputation: 21,102

Post » Fri Oct 10, 2014 2:30 pm

Slice wrote:
Shuher wrote:hello there. i cant build app. yesterday it worked fine. but now any project is failing to build. when im clicking "build app now", its just give me "building", then from 5-10 mins it says "the building failed". im doing exactly like in "How to export to Android with Crosswalk" tutorial.... i think.... what could be wrong?


@Shuher
Me too, i cant build app. is failing to build. ?



@Slice : It's a server problem. @IntelRobert will most likely post an update when it is resolved.
B
6
Posts: 16
Reputation: 284

Post » Fri Oct 10, 2014 2:33 pm

dgibbons82 wrote:
Slice wrote:
Shuher wrote:hello there. i cant build app. yesterday it worked fine. but now any project is failing to build. when im clicking "build app now", its just give me "building", then from 5-10 mins it says "the building failed". im doing exactly like in "How to export to Android with Crosswalk" tutorial.... i think.... what could be wrong?


@Shuher
Me too, i cant build app. is failing to build. ?



@Slice : It's a server problem. @IntelRobert will most likely post an update when it is resolved.


Thanks @dgibbons82
B
48
S
12
G
9
Posts: 154
Reputation: 21,102

Post » Fri Oct 10, 2014 2:55 pm

@dgibbons82 Thank you, I was going crazy
B
6
S
1
Posts: 22
Reputation: 483

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Cliffu, purplemonkey and 1 guest