Custom textbox

Get help using Construct 2

Post » Mon Mar 12, 2012 3:25 pm

hi!

any suggestions how to integrate a self made textbox in c2 ?

thx!

B
19
S
3
G
5
Posts: 98
Reputation: 4,647

Post » Mon Mar 12, 2012 5:17 pm

What do you mean exactly ?
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Mon Mar 12, 2012 10:12 pm

i need to make a login for users, with some designed elements, like in pics :

B
19
S
3
G
5
Posts: 98
Reputation: 4,647

Post » Mon Mar 12, 2012 11:39 pm

OK, I can add these color options to the original textbox plugin if @Ashley doesn't think to add it by himself.
I'll try to do it soon.septeven2012-03-12 23:40:45
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Mon Mar 12, 2012 11:43 pm

Or use this one I did, but it's a multiline.
http://www.scirra.com/forum/plugin-multiline-box_topic48898.html
Otherwise, it'll take me few minutes to add this to the official textbox.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Tue Mar 13, 2012 12:14 am

that would be very nice! :)
and if u do i can change the color of the text in textbox too?
B
19
S
3
G
5
Posts: 98
Reputation: 4,647

Post » Tue Mar 13, 2012 8:15 am

yes, the same thing than in the multiline plugin.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Tue Mar 13, 2012 9:17 am

Spammers ? septeven2012-03-13 09:18:44
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Tue Mar 13, 2012 9:50 am

in my project your multiline plugin is not working (can`t click into textbox and write) :(
when i create a new clear project its working
any idea?
B
19
S
3
G
5
Posts: 98
Reputation: 4,647

Post » Tue Mar 13, 2012 9:52 am

built in textbox works fine
B
19
S
3
G
5
Posts: 98
Reputation: 4,647

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests