debugging record?>

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue May 13, 2014 11:44 am

Hi

Is there a way to record the debug information. I have a few issues and its extremely hard to pick up. The error occurs so quickly its impossible to see what it states. It just switched over in less than a split second.

I can see something was there but now its no longer showing that information.

For example. My animation changes.
The cycle follows this

Run -> jump -> jumpkick -> fall
But sometimes there is a variable between jumpkick and fall.

I can see it but its too quick to read what animation it was calling.
B
8
S
2
Posts: 163
Reputation: 1,115

Post » Tue May 13, 2014 11:50 am

You can set breakpoints, to help you debugging!
Image
Check out our start-up and configure your own helmet in true 3D.
B
44
S
11
G
11
Posts: 1,154
Reputation: 9,978

Post » Tue May 13, 2014 12:00 pm

ahh ok cool. thank you
B
8
S
2
Posts: 163
Reputation: 1,115


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests