Delta Time Issue with Awesomium?

Get help using Construct 2

Post » Mon Dec 03, 2012 3:59 am

I'm having a problem with delta time in the Awesomium export I think. I only say I think because I'm not positive, and I put this in "How Do I?" because I don't know if it's a bug.

I initially had a "Wait" action in the events, but for some reason the EXE export would just skip right by them really quickly, though not instantly, and it would bypass the "On Audio End" trigger. On the HTML5 version it plays through the splash logos just fine and the "On Audio End" trigger does trigger just fine, whether testing or playing online.

Here are the two different versions:

Happiness! Demo HTML5 Version

Happiness! Demo EXE Version 25MB


The first one will play correctly, the second one is screwy. The events are laid out the same. Right now they're using a private variable on the splash logo called timer that every tick is set to:

splash_logo.timer - 1 * dt

Before they were just using the "Wait" action.

I feel like it's a bug, but I don't know if it is. I haven't experienced that issue elsewhere yet on the EXE export, but I may have just not have noticed elsewhere, too.
B
57
S
20
G
7
Posts: 305
Reputation: 8,779

Post » Mon Dec 03, 2012 3:30 pm

Try putting a text object visibly on the screen and every tick set it to tickcount. This forces the screen to be redrawn every tick. Some old versions of Chrome had timing bugs when the screen was not redrawn every tick, and Awesomium is stuck on an old version of Chrome, so it might still be affected.Ashley2012-12-03 15:30:57
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,528

Post » Mon Dec 03, 2012 4:01 pm

Worked like a charm! Fantastic! Thanks a million!
B
57
S
20
G
7
Posts: 305
Reputation: 8,779


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests